Проект у дії

Команда «Екстрім» Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учасники проекту ZeroWasteSchool,  продовжує працювати над проектом  «Наше рідне село без сміття». Мета якого поширити знання про роздільний спосіб збирання сміття серед жителів громади, залучити їх до прибирання території села.
 13 вересня за планом проекту стартував ZeroWasteDay. Цього дня відбулися бесіди з власниками магазинів про необхідність сортування сміття. Зустрічі спікерів, еко-активістів у складі: Крота Дмитра, Проценко Анни, Тонкіш Катерини, Антонь Марії, Оніщенко Марії, Житнік Софії з жителями мікрорайонів села, які провели тренігове заняття «Як смітити менше: корисні поради».  14 вересня  багато небайдужих жителів села приєдналися до  масштабного прибирання територій біля своїх домівок, магазинів, підприємств, вулиць  використовуючи принципи роздільного збирання сміття.  Учні та вчителі  школи упорядкували сільський стадіон, прибрали територію школи. 

 Приєдналися до масштабної екологічної акції Міністерства екології та природних ресурсів України «Міжнародний день чистих берегів» / «Дніпро єднає - Я прибрав - Твоя черга».   
 Антонь Марія, Онішенко Марія і Крот Дмитро  і інша   частина команди " Екстрім"  прибрали берег річки .Виконуючи цю роботу вонии згуртувались і працювали разом.За словами Маші, Маші і Діми: "Ми хочемо змінити ставлення людей до чистоти нашого села і щоб більше нічого було прибирати ні на берегах річки!"
 Впорядкувавши частину стадіону після довгої праці нас пригостили смачною польовою кашею.
 Приклавши не мало зусиль для прибирання цієї території , ми сподіваємось що стадіон і залишиться таким чистим і впорядкованим яким зробила його вся наша шкільна родина.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Єднаймо душі словом Кобзаря»

"Екстрім" кращі!